Provinciale voetbalcompetitie

Algemeen
Binnen verschillende provincies wordt er een zaal -of minivoetbalcompetitie georganiseerd. De competitieformule verschilt van provincie tot provincie (afhankelijk van het aantal ploegen dat deelneemt aan de competitie).

De praktische organisatie ter plaatse is in handen van een Parantee-Psylosclub, de coördinatie gebeurt vanuit het Parantee-Psylossecretariaat in Leuven.

Update (23 februari 2018)

Ondertussen zijn de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen gespeeld. In Grimbergen verzamelden vijf ploegen voor de eerste speeldag in Vlaams-Brabant/Antwerpen. 't Hoeckhuys Leuven won elke wedstrijd. Z.ORG Kortenberg scoorde acht goals in vier matchen, maar jammer genoeg konden ze in die spannende wedstrijden niet winnen. Hopelijk lukt hen dat wel als ze eind mei de volgende speeldag organiseren.

Informatie

Provinciale competities

Op de webpagina's van de verschillende provincies lees je welke competitieformule er vorig jaar gehanteerd werd. Op deze pagina's vind je ook de speelkalender van 2017 terug.

In de zoektocht naar scheidsrechters, die met de nodige ervaring en deskundigheid de wedstrijden in goede banen kunnen leiden, krijgen we de hulp van de Vlaamse Zaalvoetbalbond.

Finaletornooi
Na afloop van de competities in de verschillende provincies wordt er een interprovinciaal finaletornooi gespeeld. Hierop worden de eerste twee ploegen uit de eindrangschikking per provincie uitgenodigd. Datum en locatie van dit tornooi: 13 december 2018 in Mechelen.

Bekijk hier de foto's en het verslag van de competitie 2017.

Hieronder vind je een sfeerverslag van het finaletornooi in Mechelen in 2016.

Meer info over de provinciale voetbalcompetitie: Thomas Botterman - 016 22 04 15 of via mail